5 billiga drönare för nybörjare (under SEK 1500)

Uppdaterad med nya dronemodeller för 2020

I det här inlägget ska jag gå igenom 5 billiga drönare för nybörjare.

På Topp drönare  föreslår vi ofta att du börjar med ett billigare system. Detta är så att du kan finslipa dina färdigheter innan du går vidare till större pistoler (som Mavic 2 Pro eller Flyability Elios 2 ).

Modellerna i vår lista nedan har inte alla klockor och visselpipor av avancerade drönare till salu , men du kommer att bli förvånad över hur avancerad deras funktioner kan bli.

Du kanske också vill överväga att lära dig att flyga med en dronsimulator. Vi är pro-simulator här och rekommenderar att du provar den här kostnadsfria provversionen av DJI Flight Simulator om du är intresserad av att lära dig att flyga med träning i verkligheten 🙂

Obs! Om du bor i USA och vill tjäna pengar som en professionell drönpilot, kolla in vår steg-för-steg-guide för att bli certifierad . Och här är våra senaste kurskampanjkoder .

De bästa billiga drönarna för nybörjare

Drone-teknik har kommit långt, vilket innebär att vi har kunnat packa fler funktioner i mindre, billigare paket.

Dessa är några av de mest prisvärda (och populära) UAV: ​​erna som finns på marknaden idag, och de är utmärkta för alla som vill ha lite flygövning under sitt bälte. De är också bra gåvor för både vuxna och barn.

Vill du inte rulla ner och läsa alla specifikationer och bara vill se hela listan?

Här går du:

 • Scoot Mini Drone
 • UFO LED Mini Drone
 • Hand B7 4K Drone
 • DJI Tello
 • U49WF FPV-kameradron

Kolla in de fullständiga specifikationerna i vår lista över 5 billiga drönare för nybörjare piloter nedan:

Anmärkning 1: Alla specifikationer / funktioner erhålls från tillverkaren eller återförsäljaren.

Anmärkning 2: I den här listan har vi inkluderat modeller som är tillgängliga för försäljning på Amazon och DJI – som Amazon och DJI Associate-partners tjänar vi en liten provision för kvalificerade inköp. Vänligen veta att vi har testat många av modellerna på den här listan, och vi skulle inte rekommendera något vi inte skulle flyga själva!

Scoot Mini Drone

BATTERI-LIV

8 minuter

BRA FÖR

Hobbyister

Den Scoot Mini Drone har avancerad handsfree-användning, vilket gör det till ett utmärkt drönare för alla åldrar. Med en sluten ram och infraröda hindersensorer är den också säker att använda i alla inomhusutrymmen.

Den levereras med en USB-laddningskabel som gör det enkelt att ladda var som helst och den får full laddning inom en timme.

Med 8 minuters direkt flygtid har det aldrig varit enklare att spela roliga interaktiva spel med dina vänner till ett mycket överkomligt pris.

Viktiga specifikationer och detaljer

 • HAND DRIVAD DRONE FÖR ENKEL, HANDFRI FUN: Denna handstyrda drone är perfekt för alla åldrar på grund av dess användarvänlighet. Den har upp w / 1-Key start / landning och Altitude Hold
 • MULTIPLAYER-SPEL: Delta i det roliga och spela olika spel med Scoot enkla och intuitiva handgestflyglägen.
 • ADVANCED SENSOR TECHNOLOGY: Scoot handstyrda drönare använder infraröda rörelsesensorer för att upptäcka hinder och förbättra säkerheten
 • FLYG DIN DRONE ÖVERallt: Scootens lilla storlek, handfria kontroller och den medföljande designen gör det enkelt att flyga i alla rum i ditt hem, kontor eller andra inomhusutrymmen.

UFO 4000 LED Mini Drone

BATTERI-LIV

18 minuter

BRA FÖR

Hobbyister, FPV Racing

Den  UFO 4000 LED Mini Drone är ett litet drone som kommer att vara svårt att missa med sin klarröd, vit och blå LED-belysning systemet som det blixtlås genom himlen.

Propellerskydd ökar drönarens hållbarhet och gör denna prisvärda drönare perfekt för nybörjare. Den enkla fjärrkontrollen gör denna drönare kompatibel för alla åldrar med 1-tangent start / stopp och enkel joystick riktningskontroller.

Letar du efter en nybörjardrone? Leta inte längre, med 4 kanaler, 2 hastigheter, Altitude Hold och Headless Mode; denna nybörjare drönare utför också 360 ° minivändningar.

Funktioner och specifikationer

 • ENKEL FJÄRRKONTROLL: En fjärrkontroll med 1-tangent Start / Stop och enkel joystick-riktning
 • LED-BELYSNINGSSYSTEM: UFO 4000 har hållbara propellerskydd insvept med glödande röda, blå och vita lysdioder som gör drönaren hållbar och lättare att se
 • STUNT FLYR: Med 4 kanaler, 2 hastigheter, Altitude Hold och Headless Mode; denna nybörjare drönare utför också 360 ° minivändningar
 • FLYGTID: Njut av upp till 18 minuters flygtid och de 2 medföljande uppladdningsbara batterierna som får dig att flyga igen på nolltid.

Hand B7 4K Drone

KAMERA

4K, 1080p

BATTERI-LIV

36 minuter

BRA FÖR

Hobbyister

Den  Ruko B7 drone bevisar att du inte behöver släppa tusentals dollar för en stor drönare. Den har ett unikt dubbelkamera-system med en 4K-frontkamera och en 1080p-kamera på drönarens botten vilket är okänt vid denna prispunkt. Medföljande följ mig-lägen och gestkontroll gör att du kan ta filmiska bilder eller till och med ta en selfie.

Njut av upp till 36 minuters flygtid med två intelligenta flygbatterier. Den robusta designen på Ruko B7   och dess optiska flödespositioneringssystem garanterar en stabil och säker flygupplevelse. Användarvänligheten och antalet robusta funktioner gör detta till den perfekta drönaren för nybörjare drönpiloter.

Funktioner och specifikationer

 • 4K / 1080p DRONE MED KAMERA: Upplev hisnande 4096 x 3072P högupplösta bilder och 2048 x 1080P-videor för fantastisk klarhet, djup kontrast och levande färger.
 • FOLDABLE DRONE QUADCOPTER: De lätta att fälla drönare är idealiska för resor.
 • AVANCERAD STABILISERING: Optiskt flödespositioneringssystem låser målet och svävar exakt. Den stabila svävaren gör att du kan ta fler högkvalitativa foton.
 • LÄTT ATT FLYGA: 1-tangents start / landning, huvudlöst läge gör flygning väldigt enkelt och roligt, alla dessa operationer kan gå via APP.

DJI Tello

KAMERA

720P, 5 megapixlar

BATTERI-LIV

13 min

BRA FÖR

Hobbyister

Den DJI Tello kan vara en liten drone men det är fullt av avancerade funktioner som vi har kommit att förvänta sig DJI. Lågt batteriskydd, synpositioneringssystem och automatisk start och landning är bara några av de avancerade funktionerna som gör detta till en utmärkt nybörjare.

Ta fantastiska 5-megapixelbilder och 720p-videor med Tellos inbyggda kamerasystem.

13-minuters flygtid, DJI-teknik och FPV-headsetkompatibilitet till ett så överkomligt pris ($ 100!), Gör detta till ett mycket övertygande alternativ för en billig drönare.

Funktioner

 • HD DRONE MED KAMERA: Tello tar 5-megapixelfoton och 720p MP4-videor, den kan också flyga upp till 10 meter vertikalt och upp till 100 meter bort
 • FLY LÄNGRE: Njut av upp till 13 minuters flygtid per laddning
 • LÄTT ATT FLYGA DRONE FÖR BÖRJARE: DJI-teknik och intelligenta flyglägen förbättrar säkerheten, det är sällsynt att hitta så många funktioner till denna prispunkt
 • VR-HEADSET-KOMPATIBILITET: Flyga med en hisnande förstapersonsvy med 82,6 ° FOV
 • KONTROLLERKOMPATIBILITET: Använd en smartphone för att flyga eller köpa den tillgängliga fjärrkontrollen från DJI.
 • TELLO EDU: Lär dig enkelt om drönare med lättlärda programmeringsspråk som Scratch, Python och Swift.

U49WF FPV-kameradron

KAMERA

720p

BATTERI-LIV

30 minuter

BRA FÖR

Hobbyister

Den U49WF FPV Camera D Rone har höjd-hold och en first-person-view (FPV) skärm med kamera Live Video, så att du kan se exakt vad HD-kamera på din drönare ser i realtid.

Den levereras också med ett extra batteri som hjälper dig att flyga ännu längre innan du behöver ladda, och en enastående 720p-kamera för tydliga HD-bilder och livevideo.

Lägg till att det är imponerande lång flygtid på 30 minuter, och du tittar på en fantastisk drönare för nybörjare (eller mellanliggande piloter, för den delen) till ett billigt pris.

Funktioner och specifikationer

 • HD DRONE MED KAMERA: Fånga coola flygfoton och video med din HD-drone med livevideo från kameran; Enkel Android- och iPhone-kontroll tar stabil HD-film från alla vinklar
 • LÄTT ATT FLYGA DRONE FÖR BÖRJARE och PROS: 3 hastigheter och 1-tangentskontroll gör dessa videodronar med kamera för vuxna och barn nästan för lätta att flyga; Flyga säkert med ett larm utanför stöden och stötfångare
 • FLY LÄNGRE med EXTRA BATTERI: Denna FPV-drone innehåller ett extra batteri (upp till 30 min. Total flygtid), reservmotorer och 2,4 GHz-styrenhet
  FLERA FLYGLÄGEN: Droner för nybörjare har knappast de senaste funktionerna, men den här kameradronen är staplad med Altitude Hold, Headless Mode, Full Trim och Realtids WiFi FPV