Bästa Mini Drones och Nano Drones With Camera 2021: Recensioner

Bästa Nano Drones 2020

Numera kom droneföretaget över jorden från att skicka mini drönare till industri, men om du letar efter en rolig inomhusdron att ha kul med kan du inte hamna en nanodron.

Bästa Nano Drones 2021 är fantastiska för barn eftersom det är möjligt att använda dem i ditt hem, vilket är mycket roligt för barn.

Inköpsguide för Nano Drones

Inköpsguide för Nano Drones

Storlek

Om du är intresserad av att hitta en nano-drönare måste namnet på dronetypen vara en död uppgift för dig. Det bästa sättet att förstå om det är en nano-drönare är om den matchar handflatan. Vissa kan till och med gå så lite eftersom storleken på en nypa mellan två händer, men dessa är något mer FPV än enkla RC-drönare.

Enkla kontroller

Kontrollerna måste vara enkla om du flyger med en förstklassig drönare. Nanodronar är antingen för inomhusglädje eller infiltration i din granns egendom (bara skojar). På grund av dess enkla funktion måste styrenheterna vara något raka mot det steg där även den mest oerfarna drönare kan flyga en ordentligt inom ett par minuter.

Kosta

Det allra bästa med nano-drönaren kostar dig. I motsats till de typiska konsumentdronorna är nanodronar mycket mer ekonomiska för att bara kosta $ 15. Om du vill ha de bästa, fortsätt sedan med drönare, som kostar cirka 20 till 50 dollar.

Vindmotstånd

Ett problem med att använda en nanodron är vindmotståndet. Inte alla drönare har gjorts för externa funktioner, eller slutet kommer att flyta från din drone, bara för att ses någonsin igen. Men det finns några som specialiserar sig på externa funktioner – särskilt fyrkoptrar till bläckfiskar.

Strategier för flygande minidroner

Om du är en nykomling på den här hobbyen och bara köpt din första mini-drone, börja inuti tillsammans med det grundläggande, lära dig att sväva och egendom först och sedan försöka göra några manövrer. När du behärskar din minikvadcore, överväg att göra en UPPGRADERING till en större hobbydrone.

Var enkel

Ett vanligt misstag nybörjare tenderar att göra det för högt upp vid start. Drönarkontroller är mottagliga och svarar även på den minsta förändringen.

Kontroll tar utbildning

Innan du försöker göra drag, tips och något liknande, leta upp några öppna områden att öva på. Du kommer att finna det mycket lättare att lära sig principerna om att flyga utan några hinder runt.

Var beredd på reparationer.

Drönakrascher är en oundviklig del av tidsfördrivet. Det är därför det är nödvändigt att få ytterligare delar tillgängliga. Så se till att du köper ytterligare rekvisita och batterier när du köper din nya drönare.

Som du kan se kommer den bästa lilla drönaren med en kamera i flera utföranden som erbjuder olika funktioner. Liksom alla inköpsval beror det verkligen på två faktorer, vad du gillar och hur mycket du vill investera.

Om du är beredd att ägna lite mer åt en mini-drone med en mycket bättre kamera, skulle jag rekommendera Yuneec Breeze eller Zerotech Dolby; de är välkonstruerade och tillhandahöll massor av de senaste funktionerna.

Den idealiska miniatyrdronen som nu finns tillgänglig är din DJI Mavic Air 2, en 4K drönerkamera och hinderavkänning. Även om DJI-drönare är dyrare, ger de verkligen de allra bästa funktionerna.

Topprankade bästa Nano Drones-märke

1. Visst H111

Bland våra favoritdroner för att flyga runt hemmet är att den lilla Hubsan H111. Detta kan vara en nybörjad leksaksdrona som normalt säljs för cirka 20 dollar. Det stinker ganska snyggt, allt övervägt, och är en bra enhet att träna på under vintermånaderna eller tills du doppar i en större maskin.

Det inbyggda batteriet ger ungefär fem minuters flygtid; det finns ingen kamera utan snygga flygfunktioner. Det är en rå flygupplevelse – det är det vi tycker om att göra det.

Det går inte förlorat på oss eftersom det kommer från Drone Rush-färger också. Tack, Hubsan!

2. Syma X12

Syma X12 Nano drone är en liten maskin som lätt passar i handflatan. Som med de flesta i den här storleksklassen är denna drönare en enkel flygare som erbjuder praktiskt taget inga flygfunktioner eller jämvikt, bara några enkla navigationsspakar och några stötdämpare.

Du kan flyga maskiner som Syma X12 ute på en lugn dag, men de är bäst för inomhusresan. Med bara cirka 5 minuters flygning i det inbyggda batteriet är X12 verkligen i nivå med de flesta nanodronar, som alla är underhållande små flygplan som är utmärkta för första gången piloter för att få en sticktid säkert.

3. Cheerson CX-10

En annan av de större nano-drönarna på marknaden, Cheerson CX-10, passar i handflatan och ger ett enkelt flygmöte för nya piloter. CX-10 används bäst inuti, i många former. Basversionen är bara en rak drönare som varierar med några få flygkameror och lägen.

Sanningen är att vi kan tänka oss större drönare med hjälp av kameror, så vi rekommenderar att du bara håller dig till grundversionen, med lite kul att öva på dina pilotförmåga i ditt bostadsutrymme.

4. UVify OOri

UVify inkluderar en rik historia inom drönracing. De ser att de blivande förarna kommer att behöva börja någonstans och skapa UVify OOri som en enastående nykomling.

Långsamt och säkert för att träna i ditt bostadsutrymme, kan detta system öppna runt 50 MPH om du vill vinna ett lopp. Smidig, lätt och snabb, UVify OOri är mycket bra för nybörjare på en budget.

5. EMAX Tinyhawk RTF Micro Racing Drone

Design och prestanda

Denna drönare fungerar som en del av ett fullständigt FPV-kit, vilket vanligtvis innebär att du också får FPV-skyddsglasögon, en kontroll och ett litet bärväska. Nu kan du ta med din drone där du går!

Drönarens ram av polypropenplast steg bara 4,3 x 3,7 x 1,5 tum, och den väger inte mer än 1,5 oz, vilket räknar kameran och videosändaren, liksom batteriet.

Överraskande nog är den uppenbarligen långvarig och hållbar, med alla dess viktiga delar ramar, propellrar och elektronik snyggt skyddad från kollisionseffekt.

Batteriets livslängd har dock varit något otillfredsställande. Det vore inte rimligt att förutse långa flygtider från mikrodroner, särskilt inte vid denna prisklass, men bara fyra stunder i luften lämnar mycket att önska.

Om jag inte har gjort det uppenbart nu är detta verkligen en lättkontrollerad miniatyr inomhus racing drone gjord för att utbilda dig om grunderna i flygning allt ur ett förstapersonsperspektiv. Och därför drar det till sig ett par användarorienterade funktioner till bordet, bland annat är kontrollen förinställd på tre olika sätt: nivå, Horisont och Komplett akrobatiskt läge.

Välj den föregående om du vill ställa in dina pilotfärdigheter på testet med en komplett, praktisk handkontroll.

Dessutom är den säker, lyhörd och går med precision och lätthet som sällan ses i drönare i sin egen storlek. Dessutom är det upp och ner, den snabbaste Nano-drönaren från den här gruppen.

Åh, och skulle du råka förlora det någonstans på grund av en oavsiktlig landning, är det en ljudsignal för att hjälpa dig att spåra den. Lita på mig, med en drönare som denna lilla och detta snabbt, kommer du att använda den här funktionen en hel del.

FÖRDELAR

 • Levereras redo att flyga från den här lådan med kontroller och FPV-glasögon
 • Tre distinkta flygkontrollägen
 • Mycket lätt och lätt men ändå robust design
 • Utvecklar hastighet på cirka 35 km / h

NACKDELAR

 • Olycklig batteritid med fyra minuters flygtid per laddning

6. Rabing Mini FPV RC Drone

Rabing är bara en av de allra första riktigt fräscha drönarna som kommer ut ur nano- och minikategorierna under en ganska lång stund. Den är fylld med teknik och prissätter precis rätt.

Detta är bara en av de mycket kompletta budgetdronerna jag har sett. Till att börja med är det en hopfällbar enhet som gör den ganska mobil. För det andra är det live FPV-överföring för din smartphone, och detta har hållits fast på radiosändaren. Om du vill kan du till och med dike kontrollen och flyga med en surfplatta eller telefonstyrenhet, även om jag aldrig skulle göra det.

Programmet stöder också en delad VR-stil, vilket innebär att om du har en av dessa plastkartong i plast kan du uppleva äkta FPV. Det slår bara mig, som du kan skaffa dig riktig FPV med de här lilla pengarna. Det verkade som just igår när du behövde sälja en njure till det billigaste FPV-systemet.

Flygtiden kan vara ganska bra mellan 7-10 minuter. Du får en större drönare; dock är en liten drönares bärbarhet resultatet av produktens vikbara natur. Ännu bättre, det tar bara 30 minuter att kontrollera helt, vilket kan vara mycket bättre än genomsnittet.

Rabing känns precis som den verkliga tillväxten i denna nano / mini drone produktklass. Det är en äkta högteknologisk drönare som erbjuds till en skrattretande låg kostnad. För att göra det också lyckas det med den mest avgörande aspekten av en drönare: den flyger snyggt. Totalt nybörjare har sagt, den här lilla mannen har inte gett dem fler problem. Det är svårt att upptäcka någon anledning att inte rekommendera det.

7. Holy Stone HS170 rovdjur

Seriell rebrander Holy Stone har förmåga att välja de perfekta produkterna för att stödja och förhöra USA. HS170 Predator kan ha en olycklig titel (ja, jag skulle gärna vilja köpa en rovdjursdrona … häng på, FBI är på andra sidan); det är dock en söt liten enhet.

Detta är bara en av de få fyrhjulingarna inom detta prisklass som uttryckligen säger att den skulle kunna flyga ut i blåsiga förhållanden. Jag menar, de flesta av oss flyger ut våra nano-fyrhjulingar hur som helst, men tillverkarna förespråkar inte den typen av saker. I verkligheten kanske du stöter på att HS170 bara är för stor för att flyga in bekvämt, så kom ihåg det.

Det är anständigt snygga rotorskydd, LED-belysning och färgkodade främre och bakre rotorer. Därför bör orientering inte vara ett problem. Men om det är en huvudlös flygstil tillgänglig, vilket kan vara ganska fördelaktigt för nybörjare, eller när drönaren blir så långt borta, kan du inte säga vilket slut är vilket.

Ett stort plus är att denna fyrhjuling innehåller ett avtagbart batteri, vilket kan vara utmärkt och innebär att du kan flyga så långt du är beredd att spendera på batterier. Låt bara motorerna svalna i några minuter mellan flygningarna.

Den utlovade flygtiden är 6-8 minuter, längs laddningsperioden är ofta så mycket som 40 minuter om du använder USB-laddaren. Det måste vara möjligt att skaffa ett högt mAh-batteri för knappt kontanter, om du skulle behöva.

Användare har uppgett att drönaren har varit välgjord, krocksäker och lyhörd. Tyvärr är arbetet och lägena “återvänd hem” till synes buggiga, så köp det inte baserat på dessa funktioner oberoende.

Detta är förmodligen bland de billigaste fyrhjulingarna som är acceptabla för utomhusflygning, och jag tror att det är en fantastisk sak.

8. HASAKEE H1 FPV RC Drone

Jag vill säga alla möjliga saker om den här lilla drönaren, men kan vi hantera elefanten i rummet? Det är målat för att likna ett jättebi. Eller en bålgeting. Titta, det är någon flygande insekt som har svart och gul färg.

Oavsett vem du är, måste du komma överens, och det här är en ganska unik drönare. Bortsett från färgjobbet är det denna bisarra sfäriska kropp och böjda motorhöljen.

Dessutom har den en inbyggd kamera för att få en FPV-flygning, tillsammans med din smartphone sedan mottagaren, klippt in i sändaren. Du behöver inte ens använda TX, och du kan använda telefonen för en kontroller, använda skärmens digitala joysticks eller välja att använda gyro-kontroller.

Det är dock en huvudlös stil som är mycket bra för nybörjare som inte kan hänga på orienteringen. De är dessutom höjdhållaren tillsammans med en avkastningsfunktion. Allt ganska otroligt för en så billig liten flygblad.

HASAKEE H1 använder en 3,7V 450 mAh lipo, vilket innebär att du förmodligen kan skaffa dig några generika i hobbybutiken för att utöka dina flygtider. Laddning via USB kan ta så mycket som en timme som kan vara en fantastisk idé. Jag är dock inte säker på hur enkelt batteriet skulle vara att byta ut.

Jag gillar utseendet, charmen, funktionerna och totalt sett priset på H1-drönaren. Det tar sig inte för allvarligt, och det är därför jag kunde leva med all den tvivelaktiga filmkvaliteten. Detta är en utmärkt liten leksakdron för att hålla sig i praktiken och skrämma människor till att tro att jätte parasitiska bin angriper. Ovärderlig.

9. Syma X5C Quadcopter

Låt oss vara rättvisa här. Denna drönare i Syma är lite för stor för att räknas som en “nano” drönare. Det kan vara mer korrekt att kalla det en mini-drone, men det är ganska jävligt lite i absoluta termer. Så även om den inte passar i handflatan, sitter den där ändå.

Prismässigt är X5C inte dyrare än en bra drönare med mindre storlek, så den är fortfarande ”nano” i kostnadskategorin. Designmässigt att X5C är ganska standard, med en grundläggande X-formad ram utan en märkbar svans eller näsa. Kamerablåsan är konservativ.

Som ett resultat av de något ökade dimensionerna ger X5C en längre flygtid än den normala nanodronen. Det utlovade antalet är bara sju minuter istället för fem. Det tar också 100 minuter att ladda batteriet helt, vilket innebär ytterligare 40 minuters laddning för ytterligare 2 minuters flygning.

X5C har en HD-upplösningskamera. Den här 720p-kameran 30 fps är inte effektiv när det gäller att leva FPV-sändningar, men om du har en hjärta inställd på en FPV-drönare inom detta prisklass kommer du att behöva leta någon annanstans.

Eftersom detta inte är en äkta nano innebär det att det är möjligt att byta ut komponenter och utföra bättre vård. Dessutom gör det X5C väldigt moddabelt, vilket kan inkludera saker som att byta ut kameran med en FPV-kompatibel modul.

När det gäller flygning verkar folk älska X5C. Det är snabbt, säkert och enkelt att flyga. Jag tror att dess storlek är på en söt plats strax över den för den vanliga nano, vilket innebär att du också kan använda den för utflykt om det inte är för blåsigt.

10. Visst X4 H107C Micro Quadcopter

Hej kungen, älskling! Den mytiska Hubsan X4 behöver förmodligen ingen introduktion; Men om du är helt ny här är detta quadcopter, som spelas in om och om igen som den allra bästa fyrkärnan att använda för att studera dina pilotkunskaper.

Det är nog inte nödvändigtvis det allra bästa i varje aspekt, inte längre. Ändå är det bara en allround, hälsosam produkt som är gynnsam för nybörjare men låter dig riva när din förmånsnivå växer.

X4 är också känd för sin energinivå över genomsnittet, tillsammans med de små motorerna, som ger en överraskande grad av hastighet och acceleration.

Denna specifika version har en kamera, även om du vill tillhandahålla SD-kortet för detta.

11. TOZO Q2020

Detta är bara en drone där designen och utseendet slår mig innan jag vet en sak om specifikationerna. Den har en märkbar svans och näsa. Lugna, ljusblå ögon och tjocka utseende integrerade stötdämpare. Dessa vakter ger dig en känsla av säkerhet, som när TOZO kommer att motstå lite mer fysisk kontakt än den vanliga leksaksdronan.

Liksom nästan all nyskapande av nano-drönare inkluderar TOZO en detektor som tillåter attitydhåll. Barnen förstår idag inte hur det är att alltid justera gasreglaget för att hålla en stabil svävar. Hej, jag tror att jag är en gammal kille idag när det gäller de här sakerna.

De enkla fuskarna kommer också ständigt, eftersom det är en automatisk vändningsfunktion. Det stöder också huvudlöst läge, vilket innebär att du kan avvärja att behöva få huvudet under hela orienteringen.

TOZO är en drönare riktad mot råa nybörjare. Enligt personer som har köpt det kan du zooma runt i rummet på nolltid och sedan gradvis hamna i hastighet när din förmåga ökar.

Det tar 60 minuter att ladda batteripaketet, men lyckligtvis är det inte lödt i. Det är i form av ett LiPo-paket som du kan köpa från vilken hobbybutik som helst, vilket innebär att du kan packa några och byta ut dem ut.

En fullständig avgift ger dig mellan fem och sju minuters flygtid, och den här lilla mannen kan sträcka sig till cirka 30 meter och 45 meter om du har en siktlinje och därför känner dig välsignad.

Kontrollen ser snyggt ut, men naturligtvis finns det ingen FPV här; därför är den lilla breakout-skärmen bara LCD med några informationsavläsningar. Ändå kan det lura en åskådare att tro att TOZO är en mer vuxen drönare.

Köparna har talat, och TOZO är lika enkel att flyga så länge som det verkar. Många berättelser om överförtroende och senare kraschade som TOZO slog bort.

12. Syma X20 Mini Pocket Drone

Även om det inte ser på det, påminner Syma X20 mig fortfarande om många av de första DJI Phantom. Syma har utvecklat ett gott rykte för att producera utmärkt kvalitet men ändå prisvärda leksaker. Den första X20 mottogs väl och de har beslutat att uppgradera den vinnande formeln för att hålla jämna steg med hur snabbt nanodronar går.

Det är också en fantastisk sak, eftersom tävlingen innehåller så många funktioner som möjligt. Därför är tjänsten Allied mode ganska mycket par för kursen just nu. En egenskap som sticker ut ännu är att start och landning med en knapptryckning. För nybörjare är en av de mest utmanande sakerna att förstå att starta och landa.

Jag förstår att det tog mig en vecka att bara lyfta och skakande sväva med en RC-helikopter på eftermiddagen. Visst, det kan se ut som fusk, men jag tror att en funktion som den här gör hobbyen mycket mer tillgänglig och kommer att underlätta nya piloter utan att få dem att stoppa av frustration.

X20 ger dig cirka 5 minuters flygtid till en avgift på 50 minuter via USB. Det är inte så illa. Det suger dock att det är inbyggt batteri, och därmed är det möjligt att kontrollera mycket. X20 är så billig. Jag antar att du kan köpa flera.

Jag kanske inte föreslår det eftersom folk är alltför entusiastiska när de placerar från laddningskabeln. Syma har lagt upp varningar om det till ett försök, så jag tror, ​​att ersätta sig själva. Så även om det är en utmärkt liten drönare i allmänhet, om du är en smör-fingrar, kanske köpa något annat.

13. EACHINE E52 FPV Selfie Drone

Vänta lite här, MASKIN. Denna drönare verkar som DJI Spark som tar världen med storm. Jag är övertygad om att det är en total tillfällighet, och det är inte en specifik likhet, men i ett ögonblick skulle många människor göra en dubbeltag.

Ärligt talat ser E52-drönaren ut som om någon har gjort ett flygkropp från dammsugare. Men det är inte bara hemskt. Det verkar retro-modernt på ett sätt.

Detta är en FPV-drönare som använder din telefon som videomottagare. Telefonen öppnas till klippet på radiosändaren och du är redo. Du behöver det perfekta programmet, men det är enkelt så snart du har fått installationen låst.

Eftersom denna drönare har marknadsförts på grund av en selfie / video-drönare är den fantastisk. Det är en höjdhållningsfunktion som håller drönaren flygande i exakt samma höjd när du ger upp polen.

Laddningsperioden är ganska lång, cirka en timme, och ger dig ungefär åtta minuters flygning. Sändarens maximala räckvidd är 100 meter, och kameran är en liten 0.3MP-enhet, så som du kan föreställa dig är fotografierna och videoklippen knappt användbara.

Men låt oss vara realistiska när det gäller våra förväntningar på en drönare i denna budget. För några år sedan skulle du inte förvänta dig att välja en FPV-enhet till det här priset.

Idag kan du ha kul när du tittar runt i området med hjälp av ett live videoflöde utan att behöva förlora hundratals dollar. Om du vill fånga bilder för att återanvända, så var det inte troligt att det skulle fungera, men som en trevlig enhet att undersöka din omgivning med har den en fantastisk inträde i området för FPV-flygning.

Topprankade bästa Mini Drones-märken

14. DROCON Scouter vikbar Mini RC Drone

DROCON Scouter Foldable Mini RC drone är en liten drone med fällbara armar, uppenbarligen den senaste trenden bland drone producenter. Kontrollen fungerar också som en väska, och den har en hållare för smarttelefonen för att se live FPV-överföring. Denna layout gör det möjligt att matcha minikvadkoptrarna till laddaren för bärbarhet och bekvämlighet.

Det har också 3 klassificeringssätt så att du långsamt kan utvecklas från nybörjare till professionell. Utrustad med en glödande LED-strålkastare i sinnet kan användare lätt flyga drönaren från det mörka.

Funktionerna inkluderar Altitude Hold, Headless Mode och One Crucial Start. Med en knapptryckning på denna arbetsknapp på fjärrkontrollen kommer DROCON Scouter att sväva i samma höjd och börja snurra automatiskt.

Programmet stöder också ett delat VR-sätt, vilket innebär att du kan använda VR-glasögon för att stöta på äkta FPV. Det kan flyga inom och utanför. Den är fylld med funktioner och prissatta för att matcha nästan alla budgetar.

15. Syma X21W Wifi FPV Mini Drone med kamera

Syma X21W Mini Quadcopter är en trendig ny fyrhjuling som består av Wi-Fi FPV med Altitude-grepp och blot-läge.

Quadcopters totala design ser riktigt snygg ut, och med alla SYMA GO-appen kan du använda den helt nya flygplanfunktionen, som endast tillåter dig att rita en väg på displayen quadcopter kommer att använda bilpilot den angivna rutten. Erbjuder en avgörande start / landning, en 0.3MP kamera och Wifi FPV APP-kontrollfunktion.

16. EACHINE E010 Mini UFO Quadcopter Drone

EACHINE E010 Mini Quadcopter Drone är en fantastisk nybörjare drone . Perfekt för att flyga inuti eller helt enkelt surra runt i hemmet. Propellerkanalerna på denna fyrkopter skapar den ganska hållbar, så att du kan studsa av väggarna och fortsätta flyga!

Erbjuder 360 ° ROLL-OVER-knapp och ENTANGENTRETUR, drönaren hittar automatiskt fjärrkontrollen, tryck på en knapp för att återförenas, och drönaren flyger direkt tillbaka till fjärrkontrollens plats. Gör en fantastisk gåva.

17. SNAPTAIN A15H vikbar FPV WiFi-drönare

SNAPTAIN A15H vikbar drönare har en 120 ° vidvinkel 720P HD-kamera med en flexibel vinkellins. Villig att ta högkvalitativa högkvalitativa och fotografiska flygfoton.

Den erbjuder normal höjd, huvudlösa sätt och One Crucial Return i kombination med röststyrning, vilket gör att du kan hålla både drönaren handsfree med enkla röstkommandon som ta bort, landa, vänster, höger, framåt, bakåt. Rita en sökväg till programgränssnittet, och också kommer drönaren att flyga efter den sökväg du har markerat.

Spela 360 ° rullar och kilar med alla knapptryckningar. 3-graders sätt (låg / med / hög) gör detta lämpligt för både nybörjare och nybörjare.

Den levereras med spelstil avstånd, två modulära boosters för mer flygtid, plus ett underbart litet fodral för att hålla allt ihop.

18. Altair AA108 Mini Camera Drone

AA108 Camera Drone är en fantastisk, nybörjarvänlig miniatyrdrone med exceptionell hållbarhet och funktionalitet. Enkelt att flyga inuti. Inkluderar en 120 graders vidvinkel 720P HD-kamera som tar fantastiska bilder och videor från fågelperspektiv direkt till din mobiltelefon.

Lätt att flyga och stabilt Ger 3 olika färdighetsnivåer att välja mellan, 1 för nybörjare, 2 för 3 och mellanliggande för att bli innovativa. Detta är en fantastisk drönare med en kamera för barn, nybörjare och propiloter. Det är en fantastisk miniatyr kameradron för barn men kan också imponera på skickliga flygblad.

Många anmärkningsvärda funktioner i ett litet paket. Genom att bara trycka på skjutknappen kommer АА108 att komma in i atmosfären och sätta på plats i väntan på din inmatning tack vare Altitude-hold-tekniken.

En annan fantastisk funktion för nybörjare är dina skräddarsydda flygvägar. Använd din smartphone för att rita en skräddarsydd flyglinje på din cellmonitor, och också kommer drönaren att sväva av din flyguppställning.

Två säkerhetsvarningar varnar dig för problem som låga batterier om drönaren har drivits utanför räckvidden. Den innehåller två batterier. Varje batteri räcker cirka 10 minuter.

AA108 Camera Drone är en underbar miniatyr drone som har många funktioner till en billig kostnad. Erbjuds också i en VR-VERSION med skyddsglasögon samt en skärm.

19. Holy Stone HS510 GPS-drönare

Holy Stone HS510 GPS-drönare är en billig hopfällbar fyrhjuling som använder borstlösa motorer tillsammans med en 4K UHD Wifi-kamera, som ger en smidig 4k-film i 16 bilder per minut och 2,7K video med 25 bilder per sekund.

Har 5 utmärkta flyglägen, som har Return House, TapFly och Practice Me. En kompakt layout i en underbar miniatyrkamera-drone som väger betydligt mindre än 250 g / 0,55 pund. Har två hastighetslägen från låg till hög lämplig för piloter i vilken grad som helst. Erbjuder dubbel satellitanslutning med både GPS- och GLONASS-navigationsmetoder.

Den levereras med två enkla att ändra modulära Li-Po-batterier för att fördubbla din flygtid plus en väska för enkel transport.

Enkelt att flyga ur lådan. Underbart urval för nybörjare!

20. Tello Mini Drone med kamera

Tello Quadcopter Drone är skapad av Ryze med lite hjälp från DJI och INTEL. Tellos lätta men ändå tåliga design, tillsammans med hårdvaru- och mjukvaruskydd, gör det så att du alltid har möjlighet att flyga med självförtroende. Att komma igång är extra enkelt med Tello-programmets vänliga gränssnitt.

En imponerande liten drönare för barn och vuxna är bra att flyga och hjälper kunderna att förstå programmering och Scratch-programmering. Om du är en mer avancerad användare kan du utveckla program för Tello med Tello SDK.

Standardfunktioner inkluderar – Fordonsstart / landning, batteriskydd – Varningar försvinner om ditt batteri blir lågt. Failsafe Protection -Land säkert, även om du eliminerar anslutningen.

Tello tar fantastiska videor och foton. De 5 megapixelinspelningar som JPEG-fotografier och 720p MP4-video. Du kan spela in videoklipp på pro-nivå med EZ Shots. Det låter dig spela in samordnade korta videor Circle, 360 och Up & Away och sedan dela med dem på sociala webbplatser från smarttelefonen. Digital bildstabilisering hjälper dig att få konsekvent tydliga bilder.

Tello innehåller också två antenner som gör videoöverföring extra säker och ett högkapacitetsbatteri som ger imponerande långa flygtillfällen.

21. DJI Mavic Mini 2 Drone med kamera

För personer med lite större budget som behöver den bästa miniatyrdronan med hjälp av kameran är DJI Mavic Mini två drönare ett fantastiskt alternativ. Det är en kompakt miniatyr drone med en 1 / 2.3 ″ CMOS-kamera monterad på en 3-axlig gimbal och aerodynamisk stabilisering för att fånga 12MP fotografier och 4K-video.

Drönaren har uppgraderats med OcuSync 2.0 och cirka 31 minuters flygtid kommer att intressera många olika användare. Har en hög hastighet på 35 miles i spelstil. Drönaren har också ett sortiment av flyguppföranden, GPS-positionering och synbaserade detektorer placerade på botten upptäcker och identifierar vad som finns nedan för att hjälpa till med en säker landning.

Konstruerad med DJI-kvalitet och funktioner, som erbjuds till en kostnad som de flesta kan hantera, kommer förmodligen att göra det till en av de mest kända miniatyrdronerna med kameror som finns på marknaden idag.

22. Altair Falcon AHP Pocket Drone

Design och prestanda

Öppna lådan och du kommer att hälsas med en strömlinjeformad, helt konstruerad, helt svart drönare, avsluta med ett par förinstallerade propellerskydd. Om du är tillräckligt säker på dina pilotförmågor, tveka inte att eliminera dem – det är super lätt att göra det.

Hela saken mäter 10,5 x 9,6 x 2,3 tum, så det är definitivt mer omfattande än en annan mini-drone du kommer att se nu men förblir ganska lätt på 5,2 oz.

När det gäller batteriförmåga kan du förvänta dig att du tar cirka tio minuters flygtid per laddning. Men eftersom ingen gillar att sitta och vänta på att batteriet ska laddas, innehåller Falcon två batterier, vilket ger sin egen flygtid komplett till 20 minuter.

Åh, och glömde jag att nämna att den är utrustad med en 720p-kamera med en 120-graders betraktningsvinkel, som kan spela in livevideo och stillbilder?

Om det gäller den sanna luftfunktionen, låt mig börja med att säga att Falcon innehåller en av dessa nonsens-kontroller. Intuitivt och enkelt, det är avsett att göra flygfunktionaliteten ännu enklare. Den extra smartphonefästet är en underbar touch. Det fäster också vid kontrollen för några förstapersonsåtgärder.

På den här anteckningen är det anpassade flygläget något du kanske vill testa. Du måste välja en flygkurs, sedan luta dig tillbaka, koppla av och se att falk går.

AHP i sitt namn står för Autonomous Hover & Positioning, en egenskap som är unik för Altair-drönare. Detta system eliminerar upp-och-ner, vänster-till-höger-varianter från denna ekvation och behåller drönaren som är inställd i luften även när du ger upp kontrollerna.

Det är uppenbart att listan över nybörjarorienterade funktioner inte slutar där. Headless Mode och start och fotografering med en knapptryckning förtjänar också att nämnas.

Det handlar om vårdfri prestanda, enkla flygningar och enkel användning på alla nivåer, och det är det som gör den till en idealisk matchning för praktiskt taget alla dronepiloter, färska eller erfarna!

FÖRDELAR

 • Levereras med förinstallerade propellerskydd som är lätta att ta bort
 • Funktioner Autonom Hover & Positioning-metod
 • Två uppladdningsbara batterier med 10 minuters flyginstanser per dag
 • Otroligt framförande

NACKDELAR

 • Inte godtagbart för användning i blåsiga förhållanden
 • Batteriet behöver lite längre tid att ladda.

23. Holy Stone HS170 Predator Mini RC

Design och prestanda

När du mäter bara 5,3 x 1,6 x 5,3 tum hittar du bara ett par områden där du inte skulle kunna locka det. Beviljas, detta kan vara något av ett problem om du väljer att ta ut det så lätt och litet som det kan vara; det är mottagligt för blåsiga förhållanden.

Drönaren har fyra rotorer, tillsammans med den främre som består av vita propellrar och den bakre med svarta blad.

Tillsammans med dessa färgkodade propellrar innehåller den LED-lampor dystra fram och röda i bagageutrymmet. Jag älskade de elastiska landningstårna. Den böjda designen gör det också möjligt för dem att absorbera en ganska liten effekt i händelse av inte så jämna landningar.

Holy Stone HS170 är utrustad med ett avtagbart uppladdningsbart batteri, och du kommer att få så många som åtta minuters konstant flygtid på en enda laddning, tillsammans med laddningstiden är cirka 45 till 60 minuter. Det är synd att det dock inte inkluderar extra batterier.

2,4 GHz-kontrollen med låg interferens är löjligt skrymmande, och styrenheterna är inte märkta överhuvudtaget för att du ska kunna räkna ut den på egen hand.

Så hur är det att arbeta med Holy Stone HS170 Predator?

Tja, det innehåller trehastighetslägen, vilket gör det lika acceptabelt för nybörjare och mer avancerade piloter. Dessutom är den utrustad med 6-Axis Gyro Technology, ett stabiliseringssystem som ger ett lager av stabilitet och flexibilitet som säkerställer att det spelar stunts och plötsliga rörelser och återhämtar sig ganska snabbt. Det kan göra trendiga luftrullar och tonhöjder, allt med ett tryck på en knapp.

Den mest kritiska faktorn, så långt det är lätt att använda, måste fungera som ett så kallat Headless Mode – det behåller orienteringen justerad i förhållande till piloten, oavsett var det verkliga flygplanet står inför. Om du aldrig har flugit en minidron tidigare, kommer du att njuta av den extra ökade förtroendet som detta attribut ger.

FÖRDELAR

 • Avtagbart uppladdningsbart batteri
 • Böjda, elastiska landningstår absorberar landningsstöt.
 • Tre tillgängliga belopp och Headless Mode för enkel användning
 • Har Gyro-teknik med 6 axlar för stabilisering och stunts i luften

NACKDELAR

 • Inga taggar på knappkontrollerna
 • Det är ganska känsligt för blåsiga förhållanden.
 • Inkluderar inte extra batterier

24. Potensic A20 Tiny Drone

Design och prestanda

Det första du kommer att märka är hur liten den är. Den mäter bara 3,1 x 3,5 x 1,25 tum och är knappast storleken på händerna. Överraskande nog, trots sitt miniatyr-, leksakliknande utseende, verkar det relativt välgjordt och tåligt.

Dronan använder ett avtagbart batteri med en genomsnittlig livslängd på fem till sex minuter. Det är inte något att ringa hem om, men de är ändå fem minuter av rent nöje.

Du kommer dock gärna att veta att det kommer att innehålla ett reservbatteri. Dessutom kommer du att få låga batteriladdare för både kontrollen och drönaren att den förra sannolikt kommer att avge ett pipande ljud, och den senare kommer förmodligen att avslöja att det är dags att ladda batteriet genom att massera hela tiden.

Det finns en anledning till att denna drönare är så populär bland nybörjare, och den beror till stor del på dess användarvänliga prestanda.

På allvar är det enkelt att använda den första kunden. Jag pratar om människor som aldrig hade en drönare, än mindre fungerade en, kan få den från golvet och behålla den där.

Nyckeln har sina egna praktiska funktioner, till exempel start och fotografering med en tangent och det så kallade Altitude Hold-syftet. Det blir inte mycket lättare än att trycka på en knapp för start, ge Altitude Hold-läget, och även drönaren kommer att förbli i sin befintliga höjd tills du bestämmer vad du ska göra.

Dessutom garanterar de treväxlade ändringarna och Headless Mode-attributet en smidig, bekymmersfri upplevelse för alla förmånsnivåer.

Och om du någonsin känner att du tappar händer, kan du alltid förvandlas till nödstoppets syfte för hjälp – det stänger av drönaren mekaniskt.

Inte illa för en billig, leksakliknande drönare, va?

FÖRDELAR

 • Enkel att kontrollera och fylld med användarorienterade funktioner
 • Tre hastighetskonfigurationer för alla nivåer
 • Inkluderar ett överflödigt batteri för upp till 12 minuters flygtid
 • Utmärkt budgetvänligt alternativ

NACKDELAR

 • Håller inte bra i blåsiga tillstånd
 • Propellerna är delvis utsatta och utsatta för skada.

 

Vad är den bästa nano-drönaren

Bästa Vanliga frågor om Mini Drone

1. Vad är en bra nano-drönare?

Lösningen beror på dina önskemål. Om du hoppade över listan över de största nano-drönarna enligt min studie kan du alltid kolla in andra forum och vittnesmål om du inte hittar det du letar efter i den här rapporten. När det gäller mig tror jag att du kommer att upptäcka att Syma X12 är den allra bästa nanodronen.

2. Kan en drönare användas inomhus?

Kanske inte alla drönare är utmärkta för att flyga inom ditt hem, dock. De enda bra är de minsta typerna eftersom stora drönare som DJI Phantom 4 Pro bara kan slå vad som helst i hemmet. Om du inte bor i ett hem eller ett hem med högt tak är det mer perfekt för att ta emot en nano-drone.

3. Kräver alla nanodronar en smartphone?

De flesta nano-drönare har smartphoneprogram – särskilt FPV-typerna. Även om det finns några likheter med en ren antenn R / C där allt du behöver är en kontroll som följer med den. Även om du inte har en smartphone har inomhusdronorna med program ständigt en PC-programversion.

 

Kan jag flyga drönare inom min egendom

4. Kan jag flyga drönare inom min egendom?

Ja, många drönare är antingen små eller stabila nog för att vara säkra för flyg. Var försiktig med GPS-drönare eftersom de kan bli förvirrade med en dålig signal. Vet också om detektorer för undvikande av objekt. De kan hindra dig från att ta emot genom dörrar.

5. Finns det någon dronelagstiftning för miniatyrdronor?

Ja, oavsett vilken storlek av drönare du flyger, måste du hålla fast vid FAA: s lagstiftning för drönare i USA. Om din drönare väger 250 g eller längre, måste du också registrera dig innan du flyger.

6. Hur mycket ska jag betala för att få en minidron?

Drönapris är beroende av funktioner. Med praktiskt taget inga flyghjälpsfunktioner utan kamera kostar en super standard leksaksdrona cirka 20 $ – 30 $. Sätt i en kamera för att fördubbla den kostnaden, lägg till GPS för att dubbla den kostnaden.

Om du köper din allra första drönare rekommenderar vi att du hämtar en drönare på ungefär 30 dollar, lär dig att flyga med liten ekonomisk risk, gör ditt bästa för att inte skapa dessa drönarfel.

Slutsats

Det finns en hel del roligt att få när man flyger med de bästa nano-fyrhjulingarna, oavsett om du gör allt på egen hand eller med dina nära och kära och barn.

Även om miniatyrdronor är mindre kostsamma än de större drönarna, finns det ingen tvist om graden av nöje är likvärdig. Så snart du tar din miniatyrdrone ut till världen kommer du att bli förvånad över nöjet att flyga och besöka världen på ett helt annat sätt. Du kan besöka Staaker för att läsa mer information.